Forside Telefoni

Kunde områderTelefoni

 

Zigdata har erfaring med IP-telefoni etter flere løsninger og lengre tids bruk. Vi har leverandører av både telefoni produkter og linjer som holder et høyt nivå til tross for den lave andelen av IP-telefoni anbydere i bedriftsmarkedet.

Zigdata tilbyr rimelige løsninger med software/hardware PBX(telefonsentraler) ifra 3CX som er lett gjennomførbare og brukervennlige.

3CX sin PBX løsning(Telefonsentral) er fleksibel og enkel og vedlikeholde med store muligheter på digitale sentralbordløsninger med kø, talepost over epost, flervalg, ringegrupper, oppdateringer av telefoner med mer. Ta gjerne kontakt hvis nettopp dere er på jakt etter et mer funksjonalitet og et bedre telefonisystem til en en ok pris.  Les mer om 3CX! Trykk her

 

Trådløs IP-telefoni(egne telefoner) samt IP-telefoni på mobilen kommer mer og mer.
Løsninger som gjør at bedrifter kan gi alle ansatt mulighet til å benytte mobiltelefonene som en bedriftstelefon. En telfon som kan ringe intern nummer, bli ringt opp igjennom bedriftens telefonsentral samt ringe ut på bedriftens linjer når de er på jobb. Dette selv om mobiltelefonene har et privat abn. som tilhører den enkelte ansatt. Når den ansatte forlater jobben så blir telefonen "en vanlig" mobiltelefon. Da trenger man ikke lenger 2-3 telefoner om hverandre på jobb.